M142 HIMARS – стъпка 16a

Продължавам сглобяването на Trumpeter 01041 – M142 HIMARS. Прогресът:

От тук надолу, освен ако не е указано друго или не е съвсем очевидно – всички съкращения са изписани на кирилица.

Днес – първата част на стъпка 16. Бърза и лесна, но започнах да работя по модела в 21:00, та реших да се огранича само с нея.

Упътване – стъпка 16

Стъпката е доста лесна и бърза, без особени проблеми в пасването на частите една към друга, но по това време на денонощието – напълно достатъчна.

Оставих частите D36 и D48 цели, без да режа отбелязаните детайли. Не знам още как планирам да завърша модела – дали в походно или в бойно положение (за което ще искате да отрежете детайлите), но винаги мога да ги „скъся“ ако ми се наложи.

Не залепих D23, защото нямаше да мога да събера всичко в кутията на модела, а не ми се занимаваше с правене на място на събраните части в бившия терариум. Защо в бивш терариум, ще попитате – защото се затваря. А защо е важно да се затваря? Който има котки ще ме разбере – до скоро си държах моделите по рафтчета в спалнята, обаче котките ти са прекалено любопитни и, учудващо, не-особено-грациозни при разходките си нощем.

Визуално прогресът след 30 минути работа е това (не, че се вижда много-много де):

M142 HIMARS – стъпка 16

Утре май ще продължа по списък със завършването на стъпка 16 и стъпка 17, надявам се. От друга страна съм на работа в офиса до 19:00, докато се прибера сигурно ще стане 20:00, та може и да пропусна…

,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *